Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
září

Swing na Kampě

Werichova vila

zpět na výpis akcí
 

Poslední letní tančírna pod korunami stromů.

Datum:14. 09. 18
Cena:od 190 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: sport|tanec

Okouzlující pražská Kampa a legendární Werichova vila se loučí s létem. V programu swingující zahradní slavnostní to rozzáří špičkové taneční studio SWING BUSTERS, vyhlášená swingařská kapela FUTUR SWING nebo skvělý německý electroswingař DJ VARRICK FORST z přístavní formace ELECTRO SWING CREW z Hamburku. A to není zdaleka všechno.

Na nádvoří vily nebude chybět okouzlující taneční diva YAZZ, fantastický DJ MACKIE MESSER tentokrát s trumpetistou JANEM VEVERKOU z kapely PRAGUE RHYTHM KINGS nebo roztančená retro fashion show od JANE BOND. Rovněž se můžete těšit na WELCOME DRINK pro první hosty grátis nebo ohnivé překvapení na závěr večera. 

Werichova vila
Tel:
U Sovových mlýnů 501/7
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: