Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
září

Zažít Řepy Jinak 2018

Kulturní centrum Průhon

zpět na výpis akcí
 

2. ročník pouličního sousedského festivalu přímo uprostřed sídliště. 

Datum:08. 09. 18
Čas:12:00 - 20:00
Kategorie: poznání|po praze

2. ročník pouličního sousedského festivalu přímo uprostřed sídliště. To zažijete snad jen v Řepích! Na třech různých pódiích uvidíte a uslyšíte několik hudebních těles, divadel a tanečních formací. Budete moci navštívit 5 různých žánrových zón. Pod hlavním pódiem na konci Socháňovy ulice bude kromě posezení připravena komerční zóna, kde si budete u stánku moci zakoupit různé občerstvení, suvenýry, homemade výrobky sousedů i přespolních a využít služeb místních živnostníků. Po dobré zkušenosti s dubnovým Velkým bazarem bude před KC Průhon vymezeno místo pro sousedskou tržnici, kam si každý soused může přinést a zkusit prodat svoje zboží.Fantazii se meze nekladou! Od obnošeného zboží po dětech i dospělých, sportovního náčiní, domácí spotřebiče přes hračky až po domácí kulinářské dobroty. Koláče, buchty limonády a podobně. Na zahradě před klubem 17 bude opět chill out nebo chcete-li Relax zóna. Zde si můžete zacvičit jógu, protáhnout tělo, dozvědět se něco o zdravé výživě nebo si nechat vyložit karty. V zahradě za Klubem 17 se vám po celý den budou věnovat manželé, kteří vedou a z Řep vysílají internetové rádio - NONSTOPRADIO. společně s týmem z Centra sociálně zdravotních služeb a Mateřského klubu Řepík pro vás a hlavně vaše děti budou mít připraven bohatý program a spoustu výtvarných dílniček a kreativních workshopů a úkolů. A také nějaké odměny. A konečně za KC Průhon v kreativní zóně před a na místním přírodním amfiteátru budete mít možnost si zaposilovat, zacvičit a zatancovat. Vše si připravili sousedi pro sousedy. Pokud budete mít pocit nebo chuť se zúčastnit, nabídnout své produkty,služby nebo umění svým sousedům, neváhejte! Dejte nám vědět zde do zpráv,nebo na email dirbak@seznam.cz. Nebo se příjďte jenom pobavit a posedět s přáteli. Více informací bude následovat. Sledujte tuto událost a FB profil Zažít Řepy. 

Kulturní centrum Průhon
Tel: 601324852
Socháňova 1220/27
Praha 6 Řepy, 163 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: