Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
září

Vegefest - 8. ročník

Vegefest

zpět na výpis akcí
 

Po sedmi letech existence dokončil festival proměnu na festival věnovaný udržitelnému a soběstačnému životnímu stylu. 

Začátek:29. 09. 18
Konec:30. 09. 18
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: gastro|festivaly

Srdečně zveme na 8. ročník Vegetariánského festivalu, který po sedmi letech existence dokončil proměnu z festivalu zaměřeného zejména na stravování na festival věnovaný udržitelnému a soběstačnému životnímu stylu. 

V novém hávu bude festival sestávat hlavně z přednášek a workshopů z oblastí permakultury, přírodního stavitelství, zdravého stravování, domácí výroby, zero waste, alternativních zdrojů energií, lokální ekonomiky, komunit, osobního rozvoje a dalších. 
Doplněno zdravým vegetariánským i veganským občerstvením a volně plynoucím doprovodným programem okolo ohně v týpí.

Vegefestu na Vyšehradě bude v létě předcházet týdenní FESTIVAL SOBĚSTATEČNOSTI, který proběhne ve dnech 22. – 29. července 2018 na Sklenářce a poskytne větší prostor pro praxi (stavba ekodomu, kurz vaření, tesařiny, práce s hlínou, tvoření permakulturních záhonů a další).

Vegefest
Tel: 777 078 716
Vyšehrad
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: