Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
srpna

Střelák End of Summer Fest! feat TiNG

Střelecký ostrov

zpět na výpis akcí
 

Na poslední srpnový den jsme pro vás připravili hudební smršť.

Datum:31. 08. 18
Cena:od 100 Kč
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Na poslední srpnový den jsme pro vás připravili hudební smršť. Přijďte oslavit konec léta s námi, čeká Vás noc plná hudby! Vedle rozparáděné kapely TiNG vystoupí v krásném prostředí Střeleckého ostrova také francouzští Fat Bald Turk a dále Nomade Slang. Vstupné je pouze 100,- v předprodeji (150,- na místě) a můžete zakoupit buď online přes Ticket Stream nebo bez poplatku v pokladně Malostranské Besedy (pozor na letní otevírací dobu).

 

TiNG / Swingin´Dancehall Rock/ (USA/CZ/MEX)

zahraje na domácí půdě smršť svých songů, které Vás dozajista roztančí a rozveselí ještě na dlouhou dobu. Kluci vloni vydali již třetí album a v současné době úspěšně brázdí českými festivaly se svojí energickou show.

 

Fat Bald Turk / Progressive Fusion Rock / (FR/TR/CO) 

se už v České republice úspěšně představili. Také koncert tohoto tria bude jistě zajímavým hudebním kouskem. Kapela v čele s kytaristou a zpěvákem Engin Pascal Altunlu představí své nové album Galactic Refugee, kde krom rockových songů uslyšíte také orientální vlivy.

 

Nomade Slang / Reggae Rock/ (FR)

Jedná se o etnický koktejl, ve kterém se duch jamování smísí s momentem koncertu a zve vás k hudebnímu dobrodružství.

Střelecký ostrov
Tel: +420 224 934 026
Střelecký ostrov 336
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: