Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
října

Dorota Barová – Křest CD

Jazz Dock

zpět na výpis akcí
 

Zpívající violoncellistka Dorota Barová je hudebnímu publiku známá především působením v kapelách Tara Fuki, Vertigo, Tugriki.

Datum:08. 10. 18
Cena:od 150 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Zpívající violoncellistka Dorota Barová je hudebnímu publiku známá především působením v kapelách Tara Fuki, Vertigo, Tugriki, Aneta Langerová a také spoluprací s Josefem Ostřanským (Kuzmich Orchestra), Lenkou Dusilovou, Beatou Hlavenkovou a dalšími. V září 2018 vydává své první sólové album Iluzja (Iluze) u vydavatelství Animal Music, které bude v rámci koncertu pokřtěno. K hudební spolupráci si přizvala dvě osobnosti české hudební scény: kytaristu Miroslava Chyšku (Illustratosphere, J. A. R., Die El.Eleffant!?) a baskytaristu Jakuba Vejnara (MUFF, November 2nd atd.). Kromě autorských textů se na albu objeví dvě zhudebněné básně polského básníka Krzysztofa Kamila Baczyńského, texty polské hudební publicistky Teresy Drozdy a také jedna skladba klavíristky a skladatelky Beaty Hlavenkové s Dorotiným textem.

Dorota Barová s lehkostí proplouvá napříč nejrůznějšími žánry, její tvorba je mnohobarevnou hudební mozaikou nejen díky spolupráci s mnoha různorodými uskupeními a špičkovými spoluhráči, ale především díky jejímu nezaměnitelnému sametovému hlasu, originálnímu autorskému a aranžérskému rukopisu a také bohatým hudebním zkušenostem. Všechny skladby jsou v polštině. Na koncertě zazní jak písně z nového alba, tak i autorské skladby domovských kapel v novém aranžmá.

Jazz Dock
Tel:
Janáčkovo nábřeží 2/3249
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: