Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
srpna

Super Ball 2018

Letná

zpět na výpis akcí
 

Prahu ovládne nejprestižnější a hráčsky nejatraktivnější turnaj ve Freestyle Fotbale - SUPER BALL 2018.

Datum:25. 08. 18
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: zábava| sport|fotbal

Co je to freestyle fotbal? Energický sport, který vyžaduje jediné: obyčejný fotbalový míč a vášeň. Jde o disciplínu velmi atraktivní, hráč (freestyler) totiž s balonem předvádí celou řadu triků, a to bez jediného dopadu na zem. Většinou to jsou obtoče nohou kolem míče, balancování na všech částech těla, výjimkou nejsou ani akrobatické, či taneční kombinace.


Bojovat se bude celkem v jedenácti disciplínách, z nichž čtyři budou hlavní. Které? Battle – jde o soutěžní formát převzatý z breakdancingu. Utkávají se v něm dva hráči, kteří se po určitém časovém úseku střídají o míč. Po jejich „vystoupení“ porota ihned určí vítěze, který postupuje do dalšího kola.
Routine je další hlavní disciplína, v níž freestyleři předvádí předem nacvičenou sestavu s muzikou, a to v kostýmu s doplňky, povoleny jsou i rekvizity. Double Routine je pak synchronizovaná show ve dvojici. Vyhrává ten pár, který má nejlepší umělecké provedení. Poslední hlavní disciplínou je ženský battle – ženská soutěž, hodnotí se opět obtížnost, originalita a provedení.

Turnaje se zúčastní na 300 hráčů z 55 zemí. Mezi účastníky se najdou zástupci třeba i z Číny, Austrálie, Kolumbie či Argentiny. Největší počet soutěžících se čeká z Norska, Ruska, ale také z Japonska a USA.
V průběhu kvalifikace se rovněž můžete těšit na PR aktivity s nejlepšími hráči turnaje, workshopy a stánek s freestyle vybavením.
To nejlepší vás však čeká 25. srpna. Na programu je finále, na kterém kromě neuvěřitelných sportovních výkonů nebude chybět světelná show a ohňostroj.
Přijďte a užijte si nevšední sportovní zážitek stále více populárního sportu.

Letná
Tel:
Kostelní 44
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: