Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 
Tip

LUSTR je festival současné autorské ilustrace a největší výstava ilustrátorů u nás.

Začátek:04. 10. 18
Konec:10. 10. 18
Cena:60 Kč
Čas:09:00 - 20:00
Kategorie: kultura|galerie

LUSTR je festival současné autorské ilustrace a největší výstava ilustrátorů u nás. V sedmi nabitých dnech nabídne workshopy, přednášky, diskuze a výstavy autorů profesionálů i autorů nadšenců. Prezentují se zde čeští zástupci i zahraniční tvůrci jako španělský Mágoz, který má za sebou práce pro The New York Times nebo Wall Street Journal, Francouz Jonathan Vermesch nebo slovenská ilustrátorka Martina Pauková. Více než 40 umělců se přichází tváří v tvář setkat s veřejností a co je nejdůležitější, sdílet zkušenosti a zážitky ze světa ilustrace. LUSTR nejsou jenom obrázky na zdi, ale rozmanité instalace 40 vybraných autorů. Každý svůj kousek prostoru ve velkém domě ztvární jinak a speciálně pro tuto událost.

Kampus Hybernská
Tel:
Hybernská 4
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: