Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
srpna

Kryštůfek Robin - Premiérový víkend

FALCON a.s.

zpět na výpis akcí
 

Oblíbený dětský hrdina je zpátky!

Začátek:23. 08. 18
Konec:26. 08. 18
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Studio Disney uvádí laskavý příběh s názvem Kryštůfek Robin o chlapci, který prožíval nesčetná dobrodružství ve Stokorcovém lese, ale který i dospěl a zapomněl, kam vlastně v životě jde. A tak mu musí jeho roztomilí kamarádi z dětství, plyšová zvířátka, mezi které patří Medvídek Pú, Tygr, Prasátko a další, připomenout kouzlo dětské představivosti a dny, kdy společné nicnedělání a bezstarostnost byly tím nejlepším na světě.

Dospělý Kryštůfek Robin dře v zaměstnání, kde je přepracovaný, mizerně zaplacený a kde nemá jistou budoucnost. Má sice rodinu, ale práce ho vytěžuje natolik, že mu na ženu a dcerku zbývá jen málo času. Kryštůfek docela zapomněl na své idylické dětství strávené s prostomyslným a mlsným plyšovým medvídkem a jeho kamarády. Když se však s nyní potrhaným a ošuntělým Medvídkem Púem opět setká, jejich přátelství opět vzplane a připomene Kryštůfkovi nekonečné dny dětských radovánek a hrátek, které jako malý chlapec zažíval. Po nešťastné příhodě s Kryštůfkovým kufříkem se Pú se zbytkem party včetně Prasátka, Ijáčka a Tygra vydají ze Stokorcového lesa do Londýna, aby pomohli Kryštůfkovi jeho věci najít… protože nejlepší přátelé si vždycky pomáhají. 

Režie: Marc Forster
Scénář: Alex Ross Perry, Tom McCarthy, Allison Schroeder
Kamera: Matthias Koenigswieser
Hudba: Geoff Zanelli, Jon Brion
Hrají: Ewan McGregor, Hayley Atwell, Bronte Carmichael, Mark Gatiss, Roger Ashton-Griffiths, Adrian Scarborough, Jim Cummings, Brad Garrett, Nick Mohammed, Amanda Lawrence, Oliver Ford Davies, John Dagleish, Matt Berry, Simon Farnaby, Mackenzie Crook, Clara McGregor, Peter Capaldi, Sophie Okonedo, Toby Jones

 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: