Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
srpna

Zase spolu: 5 misek

Vnitroblock

zpět na výpis akcí
 
Tip

Že milujete snídaně? A že ještě více milujete snídaně, které nemusíte sami připravovat? 

Datum:25. 08. 18
Čas:10:00 - 13:00
Kategorie: gastro|ostatní

A co takhle snídaně, kterou vám naservíruje pět různých šéfkuchařů z Ambiente s nápojem od nás? Takovou nabídku by si žádný snídaňový nadšenec neměl nechat ujít.

Na výběr bude 5 různých snídaňových misek, každá s jiným receptem. Postarají se o ně Jana Bilíková, Jan Všetečka, Sláva Grigoryk, Jiří Horák a Saša Pavlović, tedy pět Ambiente šéfkuchařů, kteří stojí za projektem Zase spolu. K tomu vám baristé z naší kavárny umíchají pět různých speciálních koktejlů, které se podle nich k jednotlivým snídaním nejlépe hodí (je však samozřejmě na vás, jestli je využijete, nebo si raději dopřejete třeba svůj oblíbený flat white).

Proč si každý z šéfkuchařů vybral právě tu danou misku? Co v nich bude? A jaký drink vám k ní umícháme? Sledujte událost a už brzy vám všechno odhalíme!

Snídaně začínají v 10:00 na zahrádce ve Vnitroblocku a budou trvat až do vyprodání (ale znáte to, kdo dřív přijde…).

Těšíme se na vás (jako vždy)!

Vnitroblock
Tel:
Tusarova 791/31
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: