Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
srpna

Letní kino: Obecná škola

Skautský institut na Staromáku

zpět na výpis akcí
 

Třetí "Svěrákovina", kterou letos uvádíme.

Datum:20. 08. 18
Cena:60 Kč
Čas:21:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Třetí "Svěrákovina", kterou letos uvádíme. Po Vratných lahvích a Tmavomodrém světě se dostáváme k filmu, který vznikl v euforických porevolučních letech a vypráví o euforických poválečných letech. 
Přijďte i proto, že Jan Tříska už nikomu nenaplácá.

Promítáme za 60 Kč, máme k dispozici anglické titulky.

Vstupenky se prodávají až na místě, cca hodinu dopředu. Místa nejsou nijak určená a nelze je předem zarezervovat. Pokud je vidět vysoký zájem už tady na facebooku, je potřeba přijít opravdu včas. Jedná se o promítání v pavlačovém domě, neočekávejte prosím žádný luxus.

“Naše kino v podstatě bylo inspirováno scénou z letního kina v Pelíškách (a ano, práva na Pelíšky jsme se také pokoušeli získat, ale nešlo to). Celá ta atmosféra toho místa, kde se prostě lidé sejdou, potkají se. Ty naše pavlače mají úžasnou atmosféru. Máme sice omezený prostor, máme tvrdé židle, máme menší plátno než je zvykem, máme jen 2 repráky, máme občas spoustu dalších problémů. Ale je tady ta atmosféra. Za filmy musíme vstupné vybírat, protože platíme práva, občas je i výše určená distributorem, ale doufáme, že to právě vynahradí to místo, které je pro nás, ač zde již fungujeme více než tři roky, pořád kouzelné. A když je to kino, lidé se posadí na všech pavlačích, někdo na židli, jiní na zem, kde jim nohy kynklají dolů, tak potom máme pocit, že vlastně, i přes všechny ty nedostatky to má smysl. Atmosféra, kterou dokážete vytvořit je úžasná, jako kdybychom se najednou ocitli v úplně jiném světě a ne na Staroměstském náměstí. Omluvte prosím ty nedostatky."

Skautský institut na...
Tel:
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: