Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
srpna

Výstava Za vaši a naši svobodu 1968-2018

Skautský institut na Staromáku

zpět na výpis akcí
 

Výstava je sestavena z výběru rozhovorů, fotografií a dokumentů.

Začátek:20. 08. 18
Konec:01. 09. 18
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 20:00
Kategorie: kultura|galerie

Za přítomnosti účastníků protestů proti invazi do Československa v roce 1968 bude 20. srpna v 17:00 ve Skautském institutu v Praze zahájena tematická výstava "Za vaši a naši svobodu 1968–2018", která na dvaceti panelech představí osudy více než dvou desítek protestujících ze států tehdejšího komunistického bloku.

Výstava je sestavena z výběru rozhovorů, fotografií a dokumentů, které historici Ústavu pro studium totalitních režimů a jejich spolupracovníci v průběhu deseti let sesbírali. Anglická verze výstavy již od dubna putuje po Spojených státech amerických. V srpnu se kromě pražské vernisáže chystá i otevření ruské verze výstavy v Moskvě. V září bude pak výstava představena v ukrajinském jazyce v Kyjevě.

Skautský institut na...
Tel:
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: