Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
srpna

Mezipatra na Prague Pride 2018: One pivo, please

Kasárna Karlín

zpět na výpis akcí
 

 I tento rok jsme si pro vás během Prague Pride připravili sérii diskuzí a projekcí s názvem Identita ve městě.

Datum:10. 08. 18
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: poznání|ostatní

Chtěli byste někoho oslnit svými vědomostmi? Jste srdcem a duší rockeři? Myslíte si, že gender není jenom moderní výmysl nebo se prostě chcete zadarmo najíst? I tento rok jsme si pro vás během Prague Pride připravili sérii diskuzí a projekcí s názvem Identita ve městě.

Svačina s diskuzí: One pivo, please 
Cestování rozšiřuje obzory. Co se ale stane, když se výlet protáhne na měsíce nebo roky? O kulturní výměně nejen v Termixu a reflexi českého queer života si popovídáme se zástupci a zástupkyněmi pražských expatů. 

Projekce: Ptačí klec / The Birdcage 
Mike Nichols
USA / 1996
118 min
Albert (Nathan Lane) a Armand (Robin Williams) jsou dlouholetí partneři, co společně provozují vyhlášený gay podnik Ptačí klec v Palm Beach. Harmonické soužití páru naruší jejich syn Val s novinou, že se chystá oženit s dcerou guvernéra (Gene Hackman). Ten je ovšem ultrakonzervativní republikán a autor “Koalice mravního řádu”. Střet dvou odlišných světů představuje rozbušku pro sérii komických situací. Téměř dvacet let od premiéry nastává ideální čas si tuto queer klasiku oscarového režiséra Mike Nicholse připomenout na velkém plátně.

Kasárna Karlín
Tel:
Prvního pluku 2
Praha 8
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: