Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
srpna

Loutkohra - workshop pro děti v Artparku

Artpark

zpět na výpis akcí
 

I přes léto probíhají v Artparku pravidelné nedělní dílny pro děti.

Datum:05. 08. 18
Čas:15:00 - 17:30
Kategorie: pro děti|Kreativita

Pojďte si společně vyrobit svou vlastní netradiční loutku za použití různých materiálů, která obživne vlastním příběhem. Její vlastnosti, schopnosti, příběh, o který se můžete podělit s dalšími nebo si ho nechat jako tajemství. Nechte se sami překvapit tím, co vznikne. Loutku si samozřejmě můžete nakonec odnést domů jako vlastní artefakt.

Nová podoba Artparku, reagující na proběhlou výstavu Standing Water Mata Collishawa v Galerii Rudolfinum, se zaměřuje především na práci s animací a různými typy projekce, a na fenomén parafráze ve výtvarném umění.

Výtvarné dílny vedené profesionálními lektorkami jsou určeny pro děti od 4 do 10 let, ti mladší i starší mohou samozřejmě přijít v doprovodu dospělých.

Artpark
Tel:
Alšovo nábřeží 12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: