Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
srpna

Auta na náplavce 2018

Náplavka

zpět na výpis akcí
 

Na pražské náplavce budou i letos k vidění žhavé automobilové novinky na českém trhu. Výstava Auta na náplavce se vrátí v druhém ročníku.  

Začátek:30. 08. 18
Konec:02. 09. 18
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: poznání|ostatní

Na pražské náplavce budou i letos k vidění žhavé automobilové novinky na českém trhu. Výstava Auta na náplavce se vrátí v druhém ročníku.

Pražské náplavky na Rašínově a Hořejším nábřeží na konci léta hostily unikátní automobilovou výstavu Auta na náplavce, kterou pořádal náš mediální dům Czech News Center v čele s časopisem Svět motorů. Automobilové novinky se na náplavku vrátí i letos.

Druhý ročník výstavy Auta na náplavce už zná termín konání. Stejně jako loni je naplánován na poslední víkend letních prázdnin, konkrétně se bude konat od čtvrtečního odpoledne 30. srpna do nedělního večera 2. září, a to opět na obou březích Vltavy.

Zachován bude i charakter akce, která se ukázala jako velice úspěšná. To znamená, že vstup bude zdarma a samotnou výstavu doplní řada kulturních doprovodných vystoupení. Jaké to budou, je zatím předčasné říkat, stejně jako jaká prezentovaná auta uvidíme. Loni však byly na náplavce k vidění žhavé novinky jako Kia Stonic, Mitsubishi Eclipse Cross nebo Seat Arona. Hlavní hvězdou bylo Audi A8, které se v Praze ukázalo dokonce dříve než na frankfurtském autosalonu.

O průběhu příprav akce vás každopádně budeme průběžně informovat. Už teď však můžeme slíbit, že na návštěvníky čeká řada vylepšení. K tomu by měla přispět i pomoc magistrátu hlavního města Prahy, neboť pražská primátorka Adriana Krnáčová akci Auta na náplavce oficiálně zaštítila.

Náplavka
Tel:
Rašínovo nábřeží 2
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: