Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
srpna

Katarzia na Baráku

Bar/ák

zpět na výpis akcí
 

Slovenská textárka a producenkta žijúca v Prahe. 

Datum:24. 08. 18
Čas:19:30 - 21:30
Kategorie: kultura|koncerty

V roku 2013 vydala svoj debutový album Generácia Y, za ktorý získala nominácie v ankete Radio_Head Awards v kategóriách Nováčik roka a World music / Folk. V roku 2016 nasledoval druhý album Agnostika, ktorý nahrala so špičkovými hudobníkmi ako Martin Valihora (Hiromi Uehara, Collegium Musicum, Waking Vision, Illustratosphere) či Marek Minárik(David Koller Band, Lucie, Jasná Páka) a za ktorý opäť získala nominácie v rámci RHA (v kategóriách Album roka, Singel roka aj Album roka / Cena kritikov). Je čerstvou držiteľkou ceny RHA v kategórii Singel roka za titulnú pieseň k filmu Ivety Grófovej Piata loď – Kde sa slzy berú, ocenenej aj na festivale Berlinale 2018. V marci 2018 napísala texty k Sofoklovej Antigone v réžii Ondreja Spišáka pre Slovenské Národné divadlo, kde naživo reprezentuje súčasnú generáciu angažovaných mladých žien. Elektronický album s týmito piesňami vychádza koncom septembra 2018. V tom istom čase sa zúčastní ako jedna zo 60-tich hudobných producentov z celého sveta na prestížnej Red Bull Music Academy v Berlíne. Žije v Prahe, pravidelne koncertuje a neprestajne píše texty a hudbu.

Bar/ák
Tel:
Za Poříčskou bránou 7
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: