Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
srpna

Whitney - Premiérový víkend

Bohemia Motion Pictures

zpět na výpis akcí
 

Nejprodávanější, nejúspěšnější či nejoceňovanější – každý přívlastek k famózní Whitney Houston stoprocentně sedí.

Začátek:02. 08. 18
Konec:05. 08. 18
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Každý velký úspěch je však vykoupen a najít pravdu není vždy jednoduché – dokument od oscarového režiséra Kevina Macdonalda se ale do tohoto boje přesto pouští a nezapomenutelnou formou přibližuje božskou Whitney tak, jak ji ještě neznáte. Jedná se o oficiální dokument požehnaný matkou Whitney a její nejbližší rodinou. Ta poskytla exkluzivní rozhovory a záběry ze zákulisí jejího života, které dosud nebyly zveřejněny.

Film měl světovou premiéru na filmovém festivalu v Cannes, kde o něm režisér řekl: „Ve smyslu pátrání    po pravdě jsem natočil určitě svůj nejtěžší film. Mluvil jsem s více než 70 lidmi, ale jen 40 z nich se objevilo ve filmu. Mnozí z nich podváděli Whitney přes 30 let a ve své přetvářce pokračovali i před kamerou.

Režie: Kevin Macdonald
Scénář: Kevin Macdonald
Kamera: Nelson Hume
Hudba: Adam Wiltzie
Hrají: Whitney Houston (a.z.), Kevin Costner, Ellen White, L.A. Reid, Gary Houston

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: