Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
srpna

Den pro rodinu

Střelecký ostrov

zpět na výpis akcí
 

Statisíce rodičů v naší zemi se denně starají o své děti. Pouze rodina je základem zdravého a prosperujícího národa.

Datum:04. 08. 18
Čas:11:00 - 22:00
Kategorie: poznání|ostatní

Statisíce rodičů v naší zemi se denně starají o své děti. Pouze rodina je základem zdravého a prosperujícího národa. Pojďte s námi upozornit na nedoceněnou roli rodiny. 

Začínáme 4.8. 2018 modlitebním shromážděním v kostele sv. Havla v 11 hodin, kde chceme prosit a přimlouvat se za naše rodiny a pak pokračujeme veřejným shromážděním ve 14 hodin na Ovocném trhu v Praze, odkud se společně vydáme centrem Starého města na Střelecký ostrov. Od 15 hodin vás zveme ke strávení letního sobotního odpoledne na Střeleckém ostrově, kde je připraven bohatý program pro celou rodinu. Je jen na Vás jestli se zúčastníte celého programu nebo si vyberete jen některé jeho části.

Střelecký ostrov
Tel: +420 224 934 026
Střelecký ostrov 336
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: