Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
září

Československý festival

Magistrát hl. m. Praha

zpět na výpis akcí
 

Připomenout si 100 let od chvíle, kdy naši předkové zakládali Československo, si klade za cíl jedna z největších veřejných oslav společného výročí.

Začátek:08. 09. 18
Konec:09. 09. 18
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: poznání|ostatní

Připomenout si 100 let od chvíle, kdy naši předkové zakládali Československo, si klade za cíl jedna z největších veřejných oslav společného výročí – Československý festival, který se chystá 8. a 9. září na Staroměstském náměstí v Praze. Návštěvníky čeká bohatý hudební, taneční i divadelní program, na kterém se podílí česká i slovenská strana, setkání se zajímavými osobnostmi i výběr specialit a ukázky řemesel z mnoha krajů obou dnes už samostatných republik. Akce je pro veřejnost zdarma.

Magistrát hl. m. Praha
Tel: 236001111
Staroměstské náměstí
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: