Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
července

Koně pomáhají 2018

Psychiatrická léčebna Bohnice

zpět na výpis akcí
 

Šestý ročník Jezdeckého muzikálu s podtitulem Festival barev a hvězd.

Datum:21. 07. 18
Čas:13:00 - 16:30
Kategorie: kultura|Benefiční

I letos, již po šesté koně tančí pro Nadační fond Kapka naděje a dále na podporu Střediska hipoterapie PN Bohnice. Váženými hosty budou opět děti z dětských domovů a dále přivítáme velké bojovníky, pacienty z FN Motol. Letos opět ve velkém stylu...Jezdecké kolbiště zaplní nádherní koně, opět k nám zavítá úžasná formace fríských koní z Německa, tanec, barvy, emoce, souhra a nádherná muzika. David Deyl, Dana Kusebauchová, Victoria Ren, skvělé seskupení Stringz. Celým programem vás bude provázet kdo jiný, než Vojta Efler. Nenechte si ujít nevšední zážitek, přijďte a staňte se součástí, společně dokážeme, že nám nejsou lhostejné osudy druhých... Vstupné z akce v plné výši poputuje na vybrané dětské nemocniční oddělení, na pomoc těm, kteří to opravdu potřebují. 

Akce se uskuteční díky partnerům a jejich podpoře. Hlavní hvězdou je společnost Mercedes-Benz PRAHA , letos opět v roli generálního partnera. Obrovské poděkování patří produktovým partnerům a to Start Production, společnosti TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o. 

Hvězdy z jezdeckého světa představovat nemusíme. Friesian show - Pieter van Diphoorn & Arnoldus T., Veronika Zivnova Denisa Budáková, Andre Wappler, Ju Le, součástí projektu se stal i úžasný Miloslav Simandl, Jana Rychtecká Vedralová, Tatjana Früh, Michaela Badur Benešová, Michaela Škodová, Eva Pšeničková, Shanty Knor, opět se můžete těšit na Taneční studio Impuls a další. 

Psychiatrická léčebn...
Tel: 284 016 111
Ústavní 91
Praha 8, 181 02
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: