Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Přijďte si s dětmi užít Léto s DOXíkem!

Datum:25. 08. 18
Cena:od 90 Kč
Čas:14:00 - 17:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, pro děti| Kultura, Kurzy, Hry, Zábava, Kreativita, S tatínkem

Centrum současného umění DOX připravilo na letní měsíce tradiční Léto s DOXíkem – řadu programů pro děti i rodiče, které se nesou v duchu her a interaktivních setkání se současným uměním a architekturou.

Program letošního Léta s DOXíkem nabízí dětem a jejich rodičům či prarodičům možnost strávit čtyři letní sobotní odpoledne v galerijním prostředí uprostřed inspirujících uměleckých děl. Zkušení lektoři pro účastníky připravili výjimečné programy, které dětem přiblíží výstavy probíhající v Centru DOX. Formou otevřených výtvarných dílen jim pomohou rozvinout jejich talent a kreativní schopnosti a pootevřou jim cestu k přemýšlení o zdánlivě komplikovaných tématech umění i každodenního života.

Tvaruj
Rodinná výtvarná dílna k výstavě CHIHULY – LIBENSKÝ - BRYCHTOVÁ 

Co vás napadne při slově „sklo“? Křehkost? Průhlednost? Světlo? Odraz? Sklo na aktuální výstavě v DOXu je všechno to a ještě mnohem víc. Dosud největší společná výstava Stanislava Libenského, Jaroslavy Brychtové a Dalea Chihulyho v České republice představí jejich díla, ale i neobyčejný příběh vzájemného respektu, podpory a osobního přátelství, které se mezi nimi zrodilo v počátcích normalizace a přetrvalo neuvěřitelných padesát let.

Nemůžeme vám slíbit foukání skla, ani tvorbu tavenic, ani broušení, ale spolupracovat a tvarovat budeme. A po vzoru tří legend uměleckého sklářství si projdeme autorskou cestu od prvotního osvícení, inspirace, přes návrh, možnosti materiálu, až k výslednému dílu. Milí malí velcí „skláři“, poberte doma vyřazené průhledné čiré barevné lesklé matné umělohmotné materiály a přijďte tvarovat!

Centrum současného u...
Tel: 295568123
Poupětova 793/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: