Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
července

Cink Cink Cirk

Cross Club

zpět na výpis akcí
 

Nový cirkus před Cross klubem.

Datum:25. 07. 18
Cena:Zdarma
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní, vizuální umění, zábava| zábava - ostatní, pro děti| S tatínkem

Cink Cink Cirk je jedním z nejnadanějších mladých novocirkusových souborů u nás. Poprvé se představí před Crossem se svým novým představením DUKTO, které je bytostným ztělesněním pozitivní letní atmosféry.

DUKTO
Po třech letech strávených na cirkusových a divadelních univerzitách v Dánsku, Holandsku, Španělsku a Česku se členové souboru Cink Cink Cirk setkávají na zahrádce uprostřed Evropy, aby sdíleli radost ze společných cest a oslavili léto, odlišnost a šílenství.

Dukto znamená v esperantu vedení, potrubí. V pouličním představení souboru Cink Cink Cirk znamená dukto potrubí jako propojení. Spojuje kultury, způsoby vnímání světa, ale i různé cirkusové disciplíny, metody, formy a techniky při autorské tvorbě.

Představení Dukto si zakládá na silném vizuálním dojmu volně inspirovaným uměleckými směry bauhaus, neo-pop art a další. Scénografie se mění v cirkusové náčiní a zpět, to vše podtrhují kostýmy z dílny Verlyba.

☀ VSTUP ZDARMA ☀

Po představení se rozhoří oheň, který krom podmanivé atmosféry nabídne i to nejlepší z českého storytellingu.

Cross Club
Tel: 736535010
Plynární 23
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: