Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
srpna

Grilovačka: „We are the champions“

Sauna Spot - Dvorce

zpět na výpis akcí
 

Léto a grilování patří k sobě. U nás v Sauna Spotu máme nádhernou terasu obklopenou zelení a disponujeme i skvělým grilem.

Datum:24. 08. 18
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: gastro|ostatní

Léto a grilování patří k sobě a jelikož u nás v Sauna Spotu máme nádhernou terasu obklopenou zelení a disponujeme i skvělým grilem, chystáme pro Vás sérii pátečních večerů spojených s grilováním, na kterých Vás rádi přivítáme. O chutné kousky na grilu se tradičně postarají mistři z restaurace La Boca a o saunové ceremoniály naši skvělí saunéři, kteří popustili uzdu fantazii a každý grilovací večer bude úplně jiný.

24.8. Prázdniny končí a naši mistři ručníku se musí začít chystat na blížící se Mistroství Světa v saunových ceremoniálech. A když říkáme mistři, věřte, že mistry jsou.

Sauna Spot - Dvorce
Tel: 720 030 340
Podolské nábřeží 1110
Praha 4 - Podolí, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: