Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
června

Polský den: piknik v zahradách

Polský institut v Praze

zpět na výpis akcí
 

V červnu se opět otevřou pro veřejnost krásné zahrady polského velvyslanectví přímo pod Pražským hradem.

Datum:16. 06. 18
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 21:00
Kategorie: poznání|cestování

Čekají vás koncerty, program pro děti, kulinářské zážitky, soutěže a prezentace polských měst a regionů. Přijďte si poslechnout zajímavou hudbu a ochutnat polské speciality nebo zkrátka strávit příjemné odpoledne s rodinou a přáteli. 

Město Opolí kromě jiných zajímavostí představí také své hudebníky – vystoupí komorní soubor Opolské filharmonie. Pokud si chcete zatancovat, doporučujeme koncert Besquidians, kteří spojují zpěvnost a rytmy horalského folklóru s moderní hudbou od jazzu po elektronickou hudbu. Kapelu založili dva přátelé, Wojtek Golec a Marcin Pokusa, sousedé z beskydské vsi Ślemień. Zazní dudy, harmonika, housle i kontrabas. „Beskyďané“ vás zaručeně strhnou svou živelností i hudební virtuozitou.

Polský institut v Praze
Tel:
Valdštejnská 8
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: