Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
června

DIY Market v Paralelní Polis

Paralelní Polis

zpět na výpis akcí
 

Tvoříš doma zajímavou elektroniku, módu, šperky či cokoliv jiného? Tak neváhej a zapoj se do našeho DIY Marketu. 

Datum:02. 06. 18
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování

Tvoříš doma zajímavou elektroniku, módu, šperky či cokoliv jiného? Tak neváhej a zapoj se do našeho DIY Marketu. Prodej bude probíhat samozřejmě pouze za kryptoměny. DIY neboli "do it yourself" (udělej si sám) je dnes čím dál tím populárnější. Paralelní Polis je sám o sobě takovým DIY projektem. Proto je přirozeným krokem uspořádat vlastní DIY Market.

Naše asistence je naprostou samozřejmostí - ukážeme ti, jak zmíněné měny na místě získat výměnou za hotovost, jak je inkasovat od nakupujících (a pak je všechny utratit!). 

Těšit se můžeš taky na skvělou kávu White Label Coffee z amsterdamské pražírny a speciální občerstvení v naší komunitní kavárně v přízemí.

POKUD CHCEŠ NA DIY MARKETU PRODÁVAT, rezervuj si místo na http://bit.ly/diycryptomarket
Místo je rezervované po uhrazení příspěvku ve výši 100 Kč (v kryptoměně) na konání této akce a podporu projektu Paralelní Polis.
Stůl a židle ke každému prodejnímu místu (cca 0,8-1m x 0,8m) budou zajištěny. 

Pro návštěvníky je VSTUP ZDARMA - kryptoměny si můžete zakoupit na místě skrze bankomat firmy General Bytes, který je hned u vstupu do Paralelní Polis.
S instalací aplikace či vytvořením papírové peněženky ti samozřejmě pomůžem, tak žádný strach a #vejdiven.

Paralelní Polis
Tel:
Dělnická 43
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: