Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
června

Přijď oslavit konec školního roku do muzea

Muzeum hlavního města Prahy

zpět na výpis akcí
 
Tip

Přijď si zlepšit náladu nebo oslavit dobré výsledky. U nás se známky neřeší. Stačí, když přineseš 29. a 30. června vysvědčení!

Začátek:29. 06. 18
Konec:30. 06. 18
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: poznání|muzea

Pokud 29. a 30. června přijdeš se svým vysvědčením, můžeš se zdarma podívat do hlavní budovu muzea na Florenci. Ta patří muzeu už od nepaměti a ty se tak můžeš projít aktuálními výstavami nebo stálou expozicí od pravěku až po novověk.

Tohle tě zrovna moc nebaví? Nevadí, s vysvědčením dostaneš vstup zdarma i v muzeu Podskalská celnice na Výtoni. Tady se dozvíš vše o zaniklém Podskalí a životě na Vltavě. Podskalská celnice je renesanční budova vystavěná v 16. století a nyní je už také poslední připomínkou zaniklého starého Podskalí.

Nebo si udělej s rodinou či kamarády výlet do Ctěnic – tam tě kromě vstupného zdarma čekají expozice o středověkém řemesle, o historii ctěnického panství nebo jen procházka zámeckým parkem.

Nepromarni tak jedinečnou možnost prozkoumat tyto objekty zdarma a odstartovat tak dva měsíce plné pohody.

Muzeum hlavního měst...
Tel: 224 816 772
Na Poříčí 52/1554
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: