Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
května

Mistrovství České republiky v pole sport 2018

Sportovní hala Královka

zpět na výpis akcí
 
Tip

Pole sport a pole dance je dynamická sportovní disciplína, která se stále vyvíjí.

Začátek:26. 05. 18
Konec:27. 05. 18
Cena:od 350 Kč
Čas:11:00 - 22:00
Kategorie: sport|ostatní

Finále pro elitní kategorie a 15 nejlepších z každé kategorie ze semifinále proběhne o víkendu 26. - 27. května 2018 ve sportovním areálu Královka na Praze 7. Sportovní hala poskytne soutěžícím větší komfort – jsou zde prostorné šatny a velký prostor na rozcvičení před samotným vystoupením. Spojením soutěže se sportovní halou vám chceme zajistit obdobné podmínky srovnatelné se světovými soutěžemi.

Mistrovství České republiky bude opět probíhat pod záštitou mezinárodní federace Pole Sports & Art World Federation (POSA World Federation) a vítězové elitních kategorii se kvalifikuji na Mistrovství Evropy a světa.

Zúčastněte se i Vy Mistrovství České republiky v pole sport 2018, přijďte se podívat a podpořte své favority a celý pole dance!

Sportovní hala Královka
Tel: 730 551 114
Nad Královskou oborou 51
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: