Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
května

Jak žít bez odpadu

Kino Lucerna

zpět na výpis akcí
 

Načepovat si prací prostředky, nakoupit potraviny bez obalů, všechen odpad zužitkovat, vzdát se nákupů nového oblečení?

Datum:30. 05. 18
Čas:18:15 - 19:45
Kategorie: poznání|ostatní

Načepovat si prací prostředky, nakoupit potraviny bez obalů, všechen odpad zužitkovat, vzdát se nákupů nového oblečení? Žít ekologičtěji a šetrněji ke zdraví není jen pro hipíky žijících na vesnici, ale jde to i moderním lidem v pulzujícím velkoměstě. V zajímavé přednášce nám odborník na zero waste filozofii Petr Hanzel prozradí nejen jak správně recyklovat, ale hlavně jak předcházet vytváření zbytečného množství odpadu – v každodenním životě a v každodenních situacích. Přijďte se inspirovat.

Petr Hanzel bude poutavě vyprávět o tom:
- co je zero waste life
- jak předcházet odpadu v každodenním životě
- jak přispět k pozitivní změně ve svém životě i v životě Země
- jak třídit, recyklovat a kompostovat

Po přednášce je připravená diskuze.

Petr Hanzel
je spoluzakladatelem, ředitelem a tiskovým mluvčím neziskové organizace Bezobalu, která inspiruje veřejnost, aby se zapojila do Zero Waste filozofie. Významně se podílí na osvětě a zvyšování povědomí o šetrné distribuci poskytováním rozhovorů do médií, vystupováním na konferencích a přednáškách, tvorbou komunikačních výstupů a síťováním s obdobnými iniciativami v Evropě (Itálie, Německo, Anglie, Norsko, Nizozemí).

Kino Lucerna
Tel: 736431503
Vodičkova 704/36
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: