Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
dubna

Art blešák / jaro 2018 (+ aktuální výstava)

Artrafika

zpět na výpis akcí
 

Vykliď skříně a začni šetřit drobásky, protože v dubnu se uskuteční první Art blešák v Artrafice! 

Datum:04. 04. 18
Čas:15:00 - 20:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování

Vykliď skříně a začni šetřit drobásky, protože v dubnu se uskuteční první Art blešák v Artrafice! Potřebuješ si vyzdobit ložnici novými díly a chceš přitom podpořit mladé a nadějné tváře? Zamiř sem!
Sám překypuješ plátny či plakáty vlastní tvorby nebo chceš nový barvy a tvý starý už tě nudí? Zamiř sem! Chceš si užít další super akci v Artrafice? Zamiř sem! Ve středu 4. 4. tě čekáme na Novodvorské. Vstup pro návštěvníky zdarma.

Art blešák bude probíhat na aktuální výstavě. (+ živá hudba, workshopy, a další doprovodný program)

Kdo by neznal, tak Artrafika je neziskový projekt pro podporu mladých umělců. Veškerý výdělek v galerii putuje buďto autorům (jako v tomto případě) nebo na rozvoj a poplatky městu (například z piva). Dále v galerii fungují dva sdílené koncepty — sdílený kávovar na čerstvou mletou kávu zdarma a také sdílená knihovna.

Chceš prodávat svojí tvorbu? Za symbolických 150 Kč ti tu dáme místo k prodeji (počet míst je omezen) — piš na email@art-block.cz nebo na fb do zpráv (prodávat je možné své obrazy, skicáky, výtvarné potřeby, knihy a další)

Artrafika
Tel:
Novodvorská 1131
Praha 4, 142 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: