Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 
Tip

24. mezinárodní knižní veletrh a literární festival

Začátek:10. 05. 18
Konec:13. 05. 18
Cena:120 Kč
Čas:09:30 - 16:00
Kategorie: poznání|knihy

Čtyřiadvacátý ročník mezinárodního knižního veletrhu a literárního festivalu Svět knihy Praha se uskuteční od 10. do 13. května 2018 na výstavišti v Holešovicích. Jeho dvěma hlavními tématy budou Komiks s přehlídkou domácích i zahraničních tvůrců a Převratné 20. století, které nabídne reflexi tohoto období v podobě diskuzí a prezentací domácích i zahraničních autorů a myslitelů. Literární festival, jenž sestává z prezentací nakladatelů, autogramiád a čtení, představuje každoročně ve větším rozsahu také literaturu jedné vybrané země. Čestným hostem nadcházejícího ročníku je Izrael. Na veletrh přijede řada zajímavých autorů, například David Grossman, aktuální laureát Man Bookerovy ceny za rok 2017, Avraham B. Jehošua či Dror Mišani.

V rámci výstavní a prodejní části akce Svět knihy Praha představí téměř kompletní českou knižní nabídku a zároveň bude možnost zhlédnout v desítkách zahraničních stánků i publikační činnost za našimi hranicemi. Návštěvníci se mohou těšit i na odborné pořady, které jsou připravovány ve spolupráci s Českým literárním centrem. Během festivalu před Průmyslovým palácem vyroste pavilon Rosteme s knihou, ve kterém budou probíhat pořady především pro školy, mládež a rodiče s dětmi.

10. - 13. 5. 2018 Výstaviště Praha
Čestný host: Izrael
Témata: Komiks Převratné 20. století

Otevírací doba:
čtvrtek – sobota, 10.- 12. května, 9:30 – 19:00 neděle, 13. května, 9:30 – 16:00

Výstaviště Praha
Tel: 224 498 236
Výstaviště 67
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: