Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
dubna

Utubering Praha 2018

PVA EXPO PRAHA

zpět na výpis akcí
 

Přijeď si užít akci, jež nemá v Česku obdoby. S největšími hvězdami generace Z jsme připravili program, který nikde jinde nezažiješ!

Datum:28. 04. 18
Cena:od 499 Kč
Čas:10:30 - 21:30
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Dáváme si velkou práci, aby se z Utuberingu stal Tvůj nejlepší den v roce ... nebo aspoň jedním z nich. Můžeš si ho perfektně užít jak sám, tak se svými přáteli - nebo úplně nové kamarády poznat.

Bavit Tě budou největší hvězdy naší generace! Čtvrtý ročník přinese nejpropracovanější program, jaký jsme kdy měli - ještě delší přípravy než obvykle, více kreativy a ve výsledku více unikátních zážitků. Pro největší fanoušky máme 3 hodiny extra programu navíc v podobě Utubering Exclusive.

Už od druhého ročníku jsme se jasně vymezili proti podpisovým akcím. Utubering je postavený na zážitcích, které žádné podpisy nevynahradí. A s touto koncepcí slavíme velký úspěch!

PVA EXPO PRAHA
Tel:
Beranových 667
Praha 9, 199 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: