Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
dubna

Goran Bregović PRAHA - Three Letters from Sarajevo

Lucerna Music Bar

zpět na výpis akcí
 

Světově uznávaný skladatel a „král balkánské hudby“ Goran Bregović a jeho Orchestr.

Datum:30. 04. 18
Cena:od 750 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

Světově uznávaný skladatel a „král balkánské hudby“ Goran Bregović a jeho Orchestr pro svatby a pohřby se vrací na světovou hudební scénu, tentokrát s velkým projektem – albem pod názvem Three Letters From Sarajevo a ve spolupráci se svéráznou skupinou světových hudebníků. Dílo, které věnoval Sarajevu a daruje celému světu představí v Praze spolu s Českým národním symfonickým orchestrem.

Album už má jednu raritu – v minulém roce bylo ve Spojených státech nejprodávanějším v oboru world music a patří také mezi deset nejprodávanějších alb na světě. Svůj přínos tomuto výrazném projektu daly izraelské hvězdy Asaf Avidan a Riff Cohen, Alžířan Rachid Taha, španělská skladatelka a zpěvačka Bebe a další.Jeho čeští fanoušci se těší na představení,dle kritiky,dosud nejlepšího díla Gorana Bregoviće.

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: