Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
března

Otevření Angelata

Angelato - Můstek

zpět na výpis akcí
 

Jedenáctá Angelato sezóna začíná v sobotu 3. března 2018. 

Datum:03. 03. 18
Čas:11:00 - 21:00
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky

Angelato se narodilo v roce 2007 z jednoduchého nápadu nabídnout kvalitní zmrzlinu. Tehdy jsme netušili, jestli náš projekt bude úspěšný, ale měli vizi, optimismus a nadšení, které nás tlačilo pořád dopředu. Nikdo z nás neměl profesionální kulinární zkušenosti, byl to spontánní nápad a výzva – zároveň to bylo a stále je vzrušující a inspirativní. Dnes žijeme svůj sen. Nevzdáváme se a běžíme za svým cílem dál. Angelato nás baví. Na něj jsme hrdí.

A s námi to celé začíná.
Zlatko Kebakoski, inženýr ekonomie je hlava projektu a vizionář.

Biljana Kebakoska skočila ze světa novinařiny a studia světové literatury do světa kulinářského umění. Stojí za kreativními a netradičními nápady chutí zmrzlin a na starosti má i marketing a komunikační strategii.

Bojan Dimitrijević si ze studia na dopravní fakultě v Bělehrade „odskočil“ rovnou do světa distribuce, velkoobchodu a logistiky Angelata.

Proč
Děláme prací která nás nesmírně baví a naplňuje, má význam a smysl. Z toho máme dobrý pocit, stále se něco nového učíme, rosteme a rozvíjíme se. Věříme v jiný způsob myšlení.

Jsme hraví, kreativní a baví nás život takový, jaký si ho sami osladíme. Naším cílem je ukázat, jak doopravdy chutná zmrzlina.

Angelato - Můstek
Tel: 224 235 123
Rytířská 27
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: