Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
dubna

Rostlinná štafeta vol. 4

Zahrada na niti

zpět na výpis akcí
 

Rostlinný večírek, kde si opět vyměníme svoje nechtěné výpěstky za nechtěné výpěstky někoho jiného.

Datum:05. 04. 18
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 20:00
Kategorie: poznání|fauna a flora

Máte doma rostliny, řízky, semínka, které nechcete, nevejdou se vám domů, je vám líto rostliny vyhazovat nebo máte prostě moc stejných druhů a chtěli byste nějaké jiné? Nejste zatím moc velký pěstitel, ale rádi byste si domů pořídili květiny s příběhem? Tak to potřebujete přijít na Rostlinnou štafetu!

Oslavme příchod jara čtvrtým kolem rostlinného večírku, kde si opět vyměníme svoje nechtěné výpěstky za nechtěné výpěstky někoho jiného. Vítány jsou i semínka, řízky, sazenice a vlastně jakékoliv rostliny, ať už pokojovky nebo ty zahradní!

Účast není podmíněná přinesením rostliny, jedinou podmínkou je, že si každý účastník musí MINIMÁLNĚ JEDNU ROSTLINU ODNÉST!!! Pokud si k rostlinkám připravíte i cedulky s příběhem (od koho rostlina je, jak se k vám dostala, nebo proč jí posíláte dál) budu moc ráda, protože příběh dělá hodně a k rostlině pak má nový majitel hned jiný vztah, když o ní něco ví ;-)

Trochu se mi doma pomnožily i nějaké ty štafetové královny pilei peperomioides, takže i královna bude a doufám, že se objeví i nějaké od ostaních pěstitelů! (Pokud neznáte štafetovou královnu pileu, tak šup sem -> goo.gl/vdlffb)

Budu se na vás těšit já, spousta nechtěných kytek a malé pohoštění, aby se nám dobře povídalo nejen o rostlinách!

Zahrada na niti
Tel: 725817858
Školská 7
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: