Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
března

Oslavte s námi 40. výročí Čarodějova učně

Muzeum Karla Zemana

zpět na výpis akcí
 

Přijďte v sobotu 3. března společně čelit svým vnitřním strachům do Muzea Karla Zemana!

Datum:03. 03. 18
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Zábava

Oslavy čtením zahájí český herec Jan Zadražil.

 

Všichni návštěvníci Muzea obdrží na začátku prohlídky novou expoziční hru, v rámci které budou plnit jednodušší i složitější úkoly. Součástí hry je postavit se dnes běžnému strachu z mluvení na veřejnosti přečtením úryvku z knihy Čarodějův učeň – předlohy pro stejnojmenný Zemanův film – ostatním návštěvníkům a soutěžícím. Odměnou všem odvážným bude nalezení magického kódu k otevření truhlice s pergameny. Na ten hráči napíší to, čeho se nejvíce bojí, a co je děsí. Pergamen pak odevzdají Čaroději dlícímu v chatrči na dvoře. Tím, že si děti i dospělí konkrétně pojmenují své strachy a rituálně je odevzdají do rukou samotnému pohádkovému představiteli zla, nakročí k přemožení svých děsů a překonání svých vnitřních strachů. Svou čarodějnou pouť pak zájemci mohou zakončit ve výtvarné kreativní dílně, kde si nabarví sádrové odlitky s motivy ze Zemanova filmu Čarodějův učeň.

Všichni, kteří se ten den postaví svému strachu čelem, budou zařazeni do soutěže o hodnotné ceny spojené čarodějnou tématikou.

Jako bonusové ukončení večera jsme od 18.00 připravili speciální projekci Čarodějova učně v krásných nedalekých prostorách Werichovy vily – pro všechny účastníky doprovodného programu v Muzeu ZDARMA (po předložení vstupenky do Muzea Karla Zemana z 3. 3. 2018).

Zjistěte více o doprovodném programu na našich webových stránkách!

 

Partnery akce jsou Nakladatelství Argorádio Český rozhlas Regina DABvydavatelství audioknih Tympanum  a Werichova vila.

 

 

 

Muzeum Karla Zemana
Tel: 724 341 091
Saská 3
Praha 1 - Malá Strana, 118 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: