Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
března

České velikonoční trhy

České velikonoční trhy

zpět na výpis akcí
 

Přijďte uvítat jaro společně s námi.

Začátek:17. 03. 18
Konec:02. 04. 18
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|farmářské trhy

Letos přivítá návštěvníky 42 prodejních stánků s ryze velikonočním prodejním sortimentem, jakým jsou sváteční velikonoční vazby, dekorace, malovaná vajíčka, pomlázky, dřevěné kraslice, výrobky z cínu, nebo výrobky uměleckých řemesel. Nebudou chybět ani zahradnické produkty, řezané květiny a sazenice, tradiční občerstvení, palačinky, trdelník, vína, mošty, velikonoční pečivo, zdobené perníčky, čerstvé ovoce v čokoládě, sýrové a uzenářské delikatesy, medové produkty, jakož i speciality staročeské kuchyně, polévky a jídla na grilu.

Poznáte i slovenské rezance, párance a harule. Své místo zde najde i řada neziskových organizací a chráněných dílen. Během trhů bude náměstí oděno do svěží jarní dekorace, doplněné velikonočními motivy.

Provozní doba trhu bude denně od 10.00 do 19.00 hod. Přijďte si s přáteli pro jarní inspiraci a můžete se u toho i výborně najíst a napít!

České velikonoční trhy
Tel: 261 174 144
Náměstí Míru
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: