Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Již 16. ročník festivalu nového divadla, který si klade za cíl upevňovat postavení nového divadla před laickou i odbornou veřejností.

Začátek:21. 02. 18
Konec:28. 02. 18
Cena:od 220 Kč
Čas:14:00 - 23:00
Kategorie: kultura|divadla

Již 16. ročník festivalu nového divadla, který si klade za cíl upevňovat postavení nového divadla před laickou i odbornou veřejností a poskytnout profesionálům z Čech i ze zahraničí příležitost shlédnout během jediného týdne výběr nejvýraznějšíh představení nového divadla za uplynulý rok. Festival funguje také jako přehlídka nejaktuálnějšíích premiér, která domácím i zahraničním profesionálům slouží jako orientační bod ve světě nového divadla, nastavuje zrcadlo tvůrcům a reflektuje vývoj a tendence nového divadla v České republice. Dramaturgický výběr festivalu vychází z nominací festivalových scén, které navrhují své kandidáty do programu. Tato představení rezidentních souborů jednotlivých scén doplňují projekty nezávislých, v sekci Tažní ptáci a začínajících v sekci Nová krev na scéně, umělců.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: