Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Třetí ročník setkání jógových nadšenců Dream and Fly Day se tentokrát uskuteční v nádherných prostorách Uměleckoprůmyslového musea.

Datum:03. 02. 18
Cena:od 200 Kč
Čas:09:00 - 21:00
Kategorie: sport|jóga

Všechny jogíny čeká v těchto krásných prostorách celodenní program a také nový prožitek z pohybu. Lektory budou moci návštěvníci zažít netradičně. Některé lekce budou vést dva lektoři naráz, někdy i dvou různých jógových stylů. Nebude chybět ani jóga s DJem OldBoyem, protože jóga je o propojení a inspirování sebe navzájem. 

Mezi osvědčenými českými lektory na programu bude například Andrea Smékalová z Omyogastudia, Eva Vrbová, Lenka Robinson, Naděžda Brzobohatá z brněnského Yoga Lokah, Tatiana Vomáčková z Happy Go Lucky, Markéta Faustová nebo Tobias Lorenz a další, které můžete znát mimo jiné i z našich videí.

Festivalou atmosféru podpoří i minitržiště s jógovými produkty a nezbytnostmi.

Uměleckoprůmyslové m...
Tel: 778 543 902
17. listopadu 2
Praha, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: