Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
února

Bazárek a mnoho dalšího

Punctum - Krásovka

zpět na výpis akcí
 

Móda je především doménou žen, proto očekáváme hojnou účast něžného pohlaví, avšak muži jsou také vítáni.

Datum:10. 02. 18
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 19:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Mate-li zájem přinést své již nepotřebné kousky, přijďte prosím na začátek akce v 15 hodin, ať je co měnit. Výběr oblečení je možný po celou dobu akce.
V průběhu si můžete nabídnout čajíky a drobnosti na zakousnutí. Připravíme pro Vás pár zdravých dobrot. Pokud máte chuť nabídnout své oblíbené dobroty či vlastní výtvory, budeme jen rády. 

V programu je také plánováno povídání na téma "Jak oblečení nás ženy podporuje v různých měsíčních fázích."

Dalším bodem odpoledne je párová jóga a Akro jam. Tak poplyneme celým odpolednem a částí večera. Jednotlivé aktivity proběhnou podle zájmu příchozích.

Bazar bude probíhat po celou dobu. Bude možné oblečky směňovat a také nabídnout za Vámi navrhnutou cenu.. Kousky, které si do konce akce nikdo nevybere, poputují do organizace Ženy bez domova.

Celá akce je v duchu dobrovolnosti, proto i vstup je dobro-volný. Podpoříte tím nejen alternativní prostor, ale i motivaci organizátorek.

Pokud máte jakýkoliv dotaz pište na mail petra@punkyoga.cz s předmětem bazázek.

Těšíme se, že si s námi uděláte příjemné sobotní odpoledne, předáte co již neslouží a odnesete si nové padnoucí oblečky a třeba i nové nápady a rozhodně úsměv na tváři a radost v srdci.

Punctum - Krásovka
Tel:
Krásova 27
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: