Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
března

Charles Aznavour

Kongresové centrum

zpět na výpis akcí
 

Charles Aznavour „encore une fois“ v ČR!

Datum:16. 03. 18
Cena:od 1 990 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, klasika, hudba zábava|

Mnoha cenami a poctami vyznamenaný šansoniér vystoupí 16. března v Kongresovém centru Praha Praha
Uběhly již téměř 2 roky od okamžiku, kdy zavítal vůbec poprvé do České republiky legendární arménsko-francouzský šansoniér, zpěvák, hudebník a herec Charles Aznavour. Zdá se, že čas a věk pro Aznavoura nic zvláštního neznamenají. To dokázal před týdnem, kdy mu nadšeně tleskali posluchači ve vídeňské Stadthalle za jeho bravurní výkon plný energie. Pro české publikum vystoupí ještě jednou „encore une fois“ 16. března v pražském Kongresovém centru s programem, do něhož zahrnul známé písně ze své zatím nekončící úchvatné hudební kariéry. Charles Aznavour je na jevišti od roku 1946 a spolupracoval se všemi mezinárodními hudebními hvězdami, jako jsou např. Edith Piaf, Frank Sinatra nebo Elton John a Zaz.
S téměř 200 milióny prodaných alb je považován za ikonu hudebního světa. Složil přes 1 000 písní a jak sám říká, ještě mnoho jich má v hlavě. Letos v srpnu dostal hvězdu na chodníku slávy v Hollywoodu. Tento „malý muž se smutnýma očima“ ve svých 93 letech dokáže z jeviště nepřetržitě hodinu a půl fanouškům svými písněmi rozdávat nostalgii, melancholii, ale i radost a naději.
Předprodej vstupenek v cenách od 1.990 Kč do 7.990 Kč exkluzivně v síti Ticketportal. Koncert pořádá P&J Music v rámci série Jazz Meets World.
Více informací zde a zde.

Kongresové centrum
Tel: 261171111
5. května 65
Praha 4
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: