Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
února

Únorový workshop současného tance s Věrou Ondrašíkovou

Studio Alta

zpět na výpis akcí
 

Workshop je určen profesionálním i amatérským tanečníkům, hercům a všem dalším zájemcům o současný tanec.

Datum:25. 02. 18
Cena:od 150 Kč
Čas:18:00 - 19:30
Kategorie: sport|tanec

Workshop je určen profesionálním i amatérským tanečníkům, hercům a všem dalším zájemcům o současný tanec. Lekce vychází z technik současného tance, zaměřuje se na práci s podlahou (floorwork), nekonečnou energií těla a jeho dynamikou. Úroveň je středně pokročilá. 


Věra Ondrašíková
Vystudovala výtvarné gymnázium a poté obor choreografie na pražské AMU. Jako tanečnice se podílela na projektech českých a zahraničních choreografů. Získala cenu „The most outstanding dancer” na festivalu Masdanza na Kanárských ostrovech. Hostovala mj.v divadle Komedie (Klára S. – režie David Jařab). 
Její představení byla uvedena na festivalech Tanec Praha, Biennale de la danse v Lyonu, na festivalu Aerowaves v Londýně, Aerodance v Amsterdamu, Cynetart v Drážďanech a Masdanza na Kanárských ostrovech (I. cena za skupinové dílo). Jako rezidenční choreografka pracovala v Mexiku, Německu a ve Francii. Vytvořila choreografii k Havlovým Antikódům na Nové scéně, které byly v roce 2013 uvedeny ve Washingtonu, Miami a New Yorku. Nový projekt GUIDE získal Cenu diváků, Cenu za světelný design a cenu pro hlavního interpreta Jaro Ondruše na festivalu Česká taneční platforma 2016. Představení GUIDE bylo vybráno mezi TWENTY17 na evropské platformě AEROWAVES. V červnu 2017 se podílela na představení MIN TANAKY - A BODY. 

V současné době jako externí pedagog souborů: Pražský komorní balet, Lenka Vagnerová@Company a dále HAMU a KALD/DAMU. 

1 lekce/170Kč
2 lekce/160Kč
3 lekce/150Kč

Studio Alta
Tel: 739615148
U Výstaviště 21
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: