Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
února

Tradiční kbelský masopust

Městská část Praha 19

zpět na výpis akcí
 

Čas rozverného veselí, tance, rozpustilých maškar a samozřejmě dobrého jídla – zkrátka Masopust se nezadržitelně blíží!

Datum:03. 02. 18
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 22:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

   Tak už je to zase tady! Čas rozverného veselí, tance, rozpustilých maškar a samozřejmě dobrého jídla – zkrátka Masopust se nezadržitelně blíží!

   Určitě už u vás ve spíži po vánočním průvanu visí dozlatova vyuzené klobásky nebo kus pěkně prorostlého uzeného a panímámy přemýšlejí, zda letos usmaží koblížky s mákem nebo s marmeládou.

Masopust je přeci jedno z nejveselejších období roku a naše tradice nám přímo velí, abychom jej řádně oslavili. A vy při tom samozřejmě nesmíte chybět!  

   Určitě nám pomůžete, aby letošní oslavy byly co nejveselejší, nejvtipnější a s co největší účastí masek. To víte, přespolní nám koukají přes plot, a tak se tentokrát musíme jaksepatří vytáhnout.

    Vytáhněte i vy z jarmary nějakou tu rozpustilou maškaru, z gauče partnery a děti od počítače a přijďte v sobotu 3. února 2018 od 13:00 hodin na naši náves ve kbelském parku. Opasky si raději neberte, aby vám smíchy nebo přemírou dobrého jídla nepopraskaly. O dobrou zábavu a dobré jídlo a pití bude neméně dobře postaráno. Ke zpěvu, tanci a poslechu bude hrát kapela Rezavý kruh. Dobroty mastné, slané i sladké a k tomu něco na zahřátí zajistí místní živnostníci v čele s Radkem Černým a jeho vyhlášenou zabíjačkou. Pro děti a mládež se budou provozovat žertovné hry a soutěže, jakož i masopustní pimprlové divadlo v podání Říše Loutek.

Vyvrcholením celodenní taškařice bude volba krále a královny Masopustu,

soutěž o nejlepší buchtu,

průvod maškar

a nakonec pohřbívání kobyly.

Tak tohle všechno a mnoho dalšího zažijete, když naše pozvání na masopustní veselici přijmete. V dobrém se sejdem, dobře se pomějem, při tom si trochu legrace užijem.

Městská část Praha 19
Tel: 284080811
Železnobrodská
Praha 9, 197 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: