Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
února

Létající lékaři

LÉTAJÍCÍ LÉKAŘI

zpět na výpis akcí
 

Výstava fotografií LÉTAJÍCÍ LÉKAŘI představí humanitární programy Ministerstva vnitra České republiky.

Začátek:05. 02. 18
Konec:16. 03. 18
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: kultura|galerie

Výstava fotografií LÉTAJÍCÍ LÉKAŘI představí humanitární programy Ministerstva vnitra České republiky.

Autor fotografií Jirka Pasz strávil dokumentováním zahraniční pomoci poslední dva roky, fotil v Jordánsku, Iráku, Libanonu i na Ukrajině. Sledoval osudy lidí, kteří museli utéct ze svých domovů kvůli válce, a snaží se žít normální život často v nenormálních podmínkách. Výstava ukazuje, že Česká republika není lhostejná tváří v tvář lidskému utrpení.

Vernisáž výstavy se uskuteční 5. února od 19:00 ve foyer Národní technické knihovny v pražských Dejvicích. Zde bude výstava k vidění až do 16. března 2018.

Součástí výstavy v Národní technické knihovně bude doprovodný program, který bude zahrnovat například besedu s českým velvyslancem v Jordánsku nebo komentované prohlídky s aktéry a aktérkami programu MEDEVAC.

WEB VÝSTAVY
www.letajicilekari.cz

KONTAKT PRO MÉDIA
Mgr. Hana Malá
hana.mala@mvcr.cz
+420 730 522 279

Národní technická kn...
Tel:
Technická 6
Prague, 16080
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: