Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 
Tip

Otakárci, babočky, bělásci, noční martináči a mnohé další druhy z tropické Ameriky, Asie a Afriky se objeví v plné kráse.

Začátek:03. 04. 18
Konec:20. 05. 18
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: poznání|fauna a flora

Skleník Fata Morgana

út-ne 9-18 h

Jako každé jaro od otevření skleníku Fata Morgana bude možné obdivovat živé pestrobarevné exotické motýly volně poletující mezi rostlinami, pozorovat tajemný proces proměny kukly v dospělého motýla a sledovat jejich první vzlétnutí.

Dovezeme 5 500 kukel zhruba 50 druhů z motýlí farmy ve Velké Británii. Nechte se překvapit složitostí vzájemných vztahů mezi motýly a rostlinami, které nejsou zcela jednoduché. Nejedná se jen o to, že housenky se živí listy a proto škodí rostlinám. Motýli mohou rostlinám v mnohém posloužit. V rámci výstavy bude probíhat prodej pokojových i venkovních rostlin.

Botanická zahrada hl...
Tel: 234 148 111
Trojská 800/196
Troja, 171 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: