Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
prosince

Vánoce zdarma v Prádelně III

Komunitní centrum Prádelna

zpět na výpis akcí
 

Vánoce zdarma nabízí netradiční alternativu k tradičnímu způsobu nakupování nejen vánočních dárků.

Datum:16. 12. 17
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 16:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Cokoliv se Vám u nás zalíbí si totiž můžete domů odnést zdarma. Navíc, sortiment obchůdku můžete ovlivnit i Vy! Stačí provětrat skříně a zapátrat, zda v nich není něco, co se Vám už nehodí, ale někoho jiného by mohlo potěšit! Mohou to být knihy, hračky, oblečení, porcelánový servis, gramofonové desky, nářadí pro
kutily, dekorativní či dárkové předměty apod. Prakticky cokoli v dobrém stavu.

Přijďte zažít radost z obdarování někoho dalšího nebo udělejte radost sobě či těm, co máte rádi a vyberte si něco z pokladů, které přinesli ostatní. 

Máme rádi udržitelnost zdrojů a touto akcí chceme také upozornit na zbytečné nakupování dalších a dalších věcí, když kolem je pořád tolik těch, které ještě poslouží a potěší. 

Věci, které si nenajdou svého majitele poputují jako každý rok do azylového domu Černý most, příp. do Červeného kříže. Využijeme vše co přinesete a to do posledního kousku.

Komunitní centrum Pr...
Tel: 603289675
Holečkova 38
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: