Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
prosince

Společné pečení vánočního cukroví pro potřebné

Studio Hrdinů

zpět na výpis akcí
 

Během posledních týdnů se odehrálo hned několik znepokojivých momentů namířených vůči lidem pro jejich původ.

Datum:10. 12. 17
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: gastro|kurzy vaření

Nenávist, násilí a výhrůžky na jedné straně však vystřídala vlna solidarity a odsouzení těchto činů. Rádi bychom na tom pozitivním stavěli dál a vytvořili společně něco smysluplného, bez ohledu na naši etnicitu, vyznání, zdravotní stav nebo sexuální orientaci. 

Národní galerie v Praze spolu s HateFree Culture a partnery vás proto zvou v neděli 10. prosince, symbolicky v Den lidských práv, k velkému společnému pečení vánočního cukroví přímo v prostorách Veletržního paláce. Připravme společně vánoční cukroví pro ty, pro než vánoční svátky nemusejí být z důvodu jejich nepříznivé životní situace tak radostné. Společně upečené cukroví pak bude předáno zčásti lidem bez domova a zčásti žadatelům o azyl z uprchlického zařízení v Kostelci.

Společné pečení vánočního cukroví proběhne v neděli 10. prosince od 10:00 do 18:00 přímo v prostorách Veletržního paláce Národní galerie v Praze. Partnery akce jsou InBáze, z. s., Kuchařky bez domova (Jako doma), SladkéUmění.cz, Multikulturní centrum Praha (MKC Praha) a Alfirdaus Praha. Pečení probíhá jako doprovodný program výstavy Zákon cesty od Aj Wej-weje.
Podrobné informace a pokyny najdete na http://bit.ly/2jtTj91

Studio Hrdinů
Tel: 734 708 138
Dukelských hrdinů 47
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: