Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
listopadu

Výstava Žiješ srdcem

Loono

zpět na výpis akcí
 
Tip

Osmnáct srdcí vytvořených předními českými designéry, malíři a umělci budete moci poprvé spatřit na Výstavě Žiješ srdcem v DSC Gallery.

Začátek:14. 11. 17
Konec:30. 11. 17
Čas:18:00 - 23:00
Kategorie: kultura|galerie, Benefiční

Osmnáct děl vytvořených předními českými designéry, malíři a umělci budete moci poprvé spatřit 26. října v rámci Designblok 2017

Poté se celá výstava 14. listopadu přesune do DSC Gallery, kde ji 30. listopadu ukončí charitativní dražba. 

Výstava kombinuje ztvárnění anatomických srdcí v produktovém a módním designu, šperku, ilustraci i malbě a je součástí nové kampaně Žiješ srdcem (loono.cz/zijessrdcem).

Kteří umělci to jsou, proč se zapojili a čím, se dozvíte na loono.cz/blog.


Těšíme se na vás,
Loono tým ♥.

Projekt podporuje Nadace Vodafone Česká republika v rámci programu Vpohybu.

Záštitu nad výstavou převzali 1. LF UKMinistry of Culture (Czech Republic) a primátorka hl. m. Prahy Adriana Krnáčová. Zvláštní poděkování patří paní Olga Trckova za poskytnutí prostoru DSC Gallery.

Děkujeme všem, bez kterých by se tato nádherná výstava neuskutečnila:SOFFASeznam.czHARTMANN Česká republika3M ČeskoMakersLab,Centrum FotoŠkodaDRAWetc.SunkinsOficiální - Univerzita Karlova, Lékařská fakulta v Hradci KrálovéS PAPER grafické papíry a kartonyOP TIGER, Tiskárna K&B a panu Bednářovi.

__
Jsme Loono, mladí lékaři a medici. Ukazujeme, jak je prevence důležitá. Pořádáme vzdělávací workshopy a přednášky, píšeme články a natáčíme videa. O zdraví a těle mluvíme srozumitelně, nestrašíme děsivými statistikami a inspirujeme ostatní, aby se o sebe starali rádi a včas. Baví nás #prsakoule & #zijessrdcem. Do dnešního dne jsme naučili více jak 21 tisíc lidí, jak si je správně a pravidelně vyšetřovat.
_____________________

EN:
The human heart is unique. It beats in everyone of us. The campaign “Your Heart for Life” teach you how to take care of it properly and how to save your or somebody else’s life (loono.cz/yourheartforlife).

As we want to show you how exceptional the heart is, we will organize an exhibition. A heart anatomy will be a main theme of art pieces created by artists in a field of product or fashion design, jewellery and illustration. The exhibition is a main charitable project of Designblok 2017. and will be exhibited in DSC Gallery afterwards

Art pieces will be auctioned off after the end of the exhibition and collected money will be used for further running of the campaign.

We are looking forward to seeing you there, 
Loono team. ♥

We are Loono. Our mission is to show how important prevention is. Therefore, we organize educational workshops and lectures, write articles and films videos in which we talk about health and human body intelligibly. Loono inspires, encourages and teaches others to look after themselves with care and in time.

Loono
Tel: 737927018
Kovaku 11
Prague 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: