Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
října

Noc vědců na ČVUT v Praze

Noc vědců

zpět na výpis akcí
 

Vědecko-technická popularizační akce na téma „Mobilita“ proběhne na ČVUT v Praze 6. října v době od 17 do 23 hodin. 

Datum:06. 10. 17
Čas:17:00 - 23:00
Kategorie: poznání|ostatní

Přijďte se seznámit se zajímavými projekty z dílny ČVUT v Praze a nenechte si ujít unikátní příležitost nahlédnout do prostor, které za normálních okolností nejsou veřejnosti přístupné.

Program letošní Noci vědců na ČVUT v Praze pro vás připravil zatím rekordní počet fakult a součástí. V dejvickém kampusu se představí Fakulta elektrotechnická, Fakulta strojní, Fakulta stavební a Fakulta informačních technologií, nově se můžete těšit na program taky v Masarykově ústavu vyšších studií i v budově ČVUT – CIIRC, která se na jednu noc stane společným domovem Českého institutu informatiky, robotiky a kybernetiky, Fakulty dopravní a Fakulty biomedicínského inženýrství. Kromě toho bude už tradičně přístupná Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská v Břehové ulici na Praze 1.

Dále se noci vědců zúčastní:
Praha – České vysoké učení technické v Praze
Praha – Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Praha – Fyzikální ústav AV ČR, v. v. i.
Praha – Národní kontaktní centrum-gender a věda Sociologický ústav AV ČR
Praha – Národní zemědělské muzeum, s.p.o.

Noc vědců
Tel:
Zikova 4
Praha 6
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: