Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
září

Grand opening Mionší

Mionší

zpět na výpis akcí
 

Koncept Zero waste v designovém obalu.

Datum:22. 09. 17
Čas:17:00 - 23:59
Kategorie: lifestyle|

Ahoj, zvu Vás na otevření nového prostoru na Žižkově. Přijďte se podívat a vše Vám ráda vysvětlím. Bude i nějaké pivo a víno, ale asi jen pro dochvilné. Kdo přijde včas, mohl by snad stihnout i tři...:) Ano, řízečky a jednohubky budou a tentokrát jich bude děsně moc!

Kolem 20:00 bude připraveno velké překvapení se zahradou, kterého se ujmul Luky...:)

Hrát bude DJ Youtube a ve 21:00 ho nahradí dnes již legendární DJ Smrt (už má měsíc i vlastní fb stránku)!!!! Jelikož se teď učím na hudební nástroj a můj učitel projevil velký zájem o živé vystoupení, tak tam asi bude i můj první koncert...:)

Celé se to bude konat na dvorku a na zahradě, tak se oblečte teple, ať vám není zima...:) Můžete samozřejmě vzít Vaše drahé polovičky, ale je to tu malinké, a moje rodina tu bude celá...:)

Moc se těšim a doufám, že přijdete! Mělo by to být moc fajn! Kdyby jste nemohli, tak se stavte kdykoliv jindy, budu tady sedět skoro každý den odpoledne. Budu moc ráda za návštěvu...:)

Mionší
Tel: 776 591 119
Husitská 33/34
Praha 3
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: