Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
září

Festival příští vlna

Next wave

zpět na výpis akcí
 

Slovo je umění, umění je slovo. Podstatné je to, co je vysloveno.

Začátek:19. 09. 17
Konec:01. 10. 17
Cena:od 100 Kč
Čas:18:00 - 23:59
Kategorie: kultura|divadla, galerie, koncerty, kina, ostatní, hudba

24. ročník festivalu divadelní, hudební, literární, výtvarné a jiné alternativy … příští vlna/next wave… se koná od 19. září do 1. října v Praze. Pod jednoduchým, ale všeříkajícím mottem SLOVO uvedeme přes dvacet představení, z toho devět premiér a tři site-specific projekty, uspořádáme osm koncertů a jednu vernisáž.

Divadlo: Jiří Maryško a Divadlo Demago, HaDivadlo, Divadlo Feste, Divadlo MeetFactory, Divadlo Kolonie, Divadlo X 10, Chemické divadlo, Miroslav Bambušek a Spolek Mezery, Antonín Puchmajer D.S., Masakr Elsinor, Matija Solce, Ufftenživot, Klára Hutečková, Antonín Brinda ad.

Koncerty: Vladivojna La Chia, JTNB / Ježíš táhne na Berlín, Kora et le Mechanix, Lo/ve, AVA kolektiv, Markéta Burešová a Petra Bílková, Fekete Seretlek

Kde se potkáme: DUP39, DriveHouse, MeetFactory, Petrohradská kolektiv, Nákladové nádraží Žižkov, Alfred ve dvoře, Venuše ve Švehlovce, Divadlo Komedie a Divadelní ústav.

Ceny vstupenek: 100–250 Kč
Kompletní program zde.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: