Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
listopadu

Cannafest Prague 2017

PVA EXPO PRAHA

zpět na výpis akcí
 

8. ročník největšího veletrhu konopí na světě!

Začátek:10. 11. 17
Konec:12. 11. 17
Čas:11:00 - 18:00
Kategorie: poznání|veletrhy, ostatní lifestyle|

Mezinárodní veletrh konopí a léčivých bylin Cannafest je největší veletrh svého druhu na světě. Letos se bude konat již poosmé a to 10. – 12. listopadu 2017 jako vždy na Výstavišti v Praze v Holešovicích.

Návštěvníci se mohou těšit na zajímavé expozice vystavovatelů z různých zemí světa. Představena bude jako každoročně široká nabídka pěstební techniky, hnojiv či semen nebo také kuřáckých potřeb a vaporizérů. Chybět nebudou ani výrobci kosmetiky, oblečení, potravin nebo média zabývající se konopnou osvětou či instituce sdružující firmy, které využívají konopí jako přírodní zdroj nebo bojují za legalizaci a využití konopí v medicíně. Součástí veletrhu bude také, jako každý rok, odborná konference, která je pro návštěvníky zdarma. Po celou dobu veletrhu mohou návštěvníci sledovat zajímavý program na Cannafest stage či v Cannafest kině, které budou umístěny v levém křídle Průmyslového paláce.

Loni se na veletrhu představilo 252 vystavovatelů z 25 zemí světa a věříme, že tento úspěch letos nejen potvrdíme, ale ještě jej překonáme. Zájem o Cannafest je rok od roku větší, proto jsme dokonce letos nuceni veletržní prostor rozšířit o čtvrtou halu. Těšit se tak můžete nejen na větší počet vystavovatelů, ale i více zábavy.

PVA EXPO PRAHA
Tel:
Beranových 667
Praha 9, 199 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: